Отборът на Етър Велико Търново продължи с разочароващото си представяне

...
Отборът на Етър Велико Търново продължи с разочароващото си представяне
Коментари Харесай

Аматьори елиминираха Етър Велико Търново от Купата на България

Отборът на Етър Велико Търново продължи с разочароващото си показване и след загубата вкъщи от дубъла на Лудогорец във Втора лига в този момент позволи да бъде отстранен за Купата на България от аматьорския Севлиево. „ Виолетовите “ паднаха с 2:3 след едва първо полувреме и куп пропуски през второто.

Наставникът на " боларите " Емо Луканов заложи на играчи, които по-рядко влизат в игра, само че по-голямата част от тях разочароваха. В първия четвърт час Етър имаше превес и първо удар на Младенов бе уловен, а в 15-ата минута след центриране на Алехандро Боби Трендафилов от чиста позиция с глава би над вратата. В последвалата първа контра на домакините последва груба неточност на Юлиян Райков, който не можа да върне на Мартинов и Де Соуза прати топката в мрежата – 1:0. Луканов незабавно смени Райков с Кольо Станев.

Голът окрили севлиевци и не натиснаха. В 31-ата минута Соуза откри Галин Стоянов, чийто удар с глава бе избавен от Мартинов. Последва и удар на домакините от фаул над гредата, а в 37-ата минута Добрин Петров с прехвърлящ удар удвои. До почивката Севлиево можеше да вкара и трети гол, само че Ангел Мартинов избави удара на излезлия самичък против него Галин Стоянов.

Луканов реагира и след почивката пусна титулярите, като влязоха Терзиев, Евгени Илиев и Живко Петков, а малко по-късно и Янков. Полувремето обаче стартира с нов пропуск на Севлиево, като Мартинов още веднъж избави рисков удар на Де Соуза.

После етърци натикаха противника в пеналта му, само че тогава пък започнаха познатите пропуски от чисти позиции. Първо Мариян Иванов стреля рисково до гредата, след това Живко Петков пропусна да понижи пред самата врата. Удар на Младенов с глава бе уловен. Чак в 62-ата минута след удар на Мариян Иванов с глава Яни Пехливанов довкара отбитата топка – 2:1. И незабавно последва трети гол на севлиевци, дело на Галин Стоянов с прекрасен удар от въздуха в опразнената врата.

Етър натисна крепко. Пехливанов от чиста позиция с глава би над гредата, а в 76-ата минута след центриране на Янков бранителят Ивайло Иванов си вкара автогол за 3:2. До края се игра единствено на една врата. Първо Живко Петков направи непростителен пропуск, след това същото стори и Янков. В 85-ата минута Пехливанов със задна ножица стреля до гредата, а в самия край удар на Станев бе изваден от вратаря в корнер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР