Отборът на Емполи постигна победа с 2:1 над гостуващия Наполи

...
Отборът на Емполи постигна победа с 2:1 над гостуващия Наполи
Коментари Харесай

Емполи нанесе шамар на обезсърчения Наполи

Отборът на Емполи реализира победа с 2:1 над гостуващия Наполи в ранния мач от днешната стратегия на междинния 30-и кръг в Серия “А”. Попаденията за спечелилите означиха Диего Фариас (28’) и Джовани Ди Лоренцо (52’), а за гостите прецизен беше Пиотр Зиелински (44’).

В началото на мача играта беше равностойна, като домакините откриха резултата след първата си по-сериозна опция. В 28-ата минута Диего Фариас стреля, топката рикошира в ръката на Зиелински и влетя в мрежата на неговия отбор. Неаполитанците заиграха по-смело и стигнаха до равнене в 44-ата минута точно посредством Зиелински, който се разписа след извънреден шут от далечно разстояние.
INTERVALLO - La prima frazione tra Empoli e Napoli si chiude sull'1-1: azzurri avanti con Farias, pari napoletano di Zielinski #EmpoliNapoli pic.twitter.com/XqjsP3iIoG
— Empoli Fc Official (@EmpoliCalcio) April 3, 2019 В 51-ата минута Алекс Мерет мазета в корнер рисков шут отблизо разстояние на Франческо Капуто. При последвалото осъществяване на ъгловия удар обаче Ди Лоренцо сполучливо засече топката с глава и по този начин донесе успеха за своя отбор против обезсърчен от изгубените шансове за купата Наполи.

Емполи остава на 18-о място в зоната на изпадащите, само че към този момент с 25 точки или две по-малко от избавителната 17-а позиция, заета от Болоня. Наполи продължава да е втори в класирането с 63 пункта, на 18 от лидера Ювентус и мач по-малко.

Серия А 30 кръг, сряда 3 април  Емполи 2:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР