Отборът на Елче неочаквано спря устрема на Реал Бетис към

...
Отборът на Елче неочаквано спря устрема на Реал Бетис към
Коментари Харесай

Елче спря Бетис по пътя към Европа

Отборът на Елче ненадейно спря стремежа на Реал Бетис към местата в класирането на испанското футболно състезание, даващи право на непосредствено присъединяване в европейските клубни шампионати.

Сблъсъкът сред двата отбора от 29-ия кръг на Лига завърши без победител - при резултат 1:1.

И двата състава се постараха да стигнат до крайния триумф, като насочиха по над 10 изстрела към вратата на противника. Успеваемостта им обаче не беше добра.

Всичко това, съчетано с приспивното движение през вторите 45 минути и несъмнено надалеч по-вялата и сдържана игра след почивката, доведоха до привидно скучното реми сред двете единайсеторки.

Борха Иглесиас даде преимущество на гостите след 14 минути игра. Той се разписа от бялата точка, откакто Бетис си извоюва правото да извърши дузпа.
 Снимка 525702
Източник:

Девет минути преди почивката обаче Пере Мия се разписа за 1:1, връщайки състава си в мача.
 Снимка 525704
Източник:

Пропуски на Хуанми и ветерана Хоакин лишиха Бетис от 3-те точки, като и двамата не съумяха да вкарат от преференциални позиции през второто полувреме.

Хоакин даже си разреши да опита и пряк изстрел от корнер, който не сполучи.

Така Бетис остава с актив от 46 точки, колкото има и състава на Виляреал. Борбата сред тимовете за наличие в Топ 5 и продобиване на мястото в Лига Европа продължава.

Елче резервира 17-ата си позиция, като е единствено с две точки повече от последния заплашен от изпадане състав в таблицата.
 Селта се
Селта се " бетонира " в средата на таблицата с безапелационен триумф като посетител

3:1 за отбора от Виго
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР