Отборът на Докса (Катокопия) отново се оказа черната котка за

...
Отборът на Докса (Катокопия) отново се оказа черната котка за
Коментари Харесай

Докса отново се оказа черна котка за Омония и Петев

Отборът на Докса (Катокопия) още веднъж се оказа черната котка за Омония (Никозия). Днес воденият от Ивайло Петев отбор позволи домакинска загуба с 1:3 в среща от 26-ия кръг. Само преди дни двата отбора се срещнаха и за Купата на Кипър и Докса изхвърли Омония от шампионата. С този дуел пък бе продължена неприятната серия на домакините от 4 следващи мача без триумф във всички шампионати.

Българският вратар на Омония Николай Михайлов не взе присъединяване в днешната среща, защото към момента не е възобновен от травмата на глезена, която получи в мача с Неа Саламина.

Гостите откриха резултата с гол на добре познатия в България Рахави Кифуети в самия завършек на първото полувреме. В началото на втората част Докса удвои преднината, а прецизен бе Барат Садик в 48-ата минута.

В 52-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, откакто Мариос Путциурис получи пряк червен картон.

Домакините се възползваха и единствено две минути по-късно върнаха едно попадение посредством Андреас Катсантонис в 54-ата минута.

В 8-минутното добавено време на мача обаче гостите подпечатаха триумфа си с трети гол. Негов създател бе Василиос Папафотис, който дефинитивно постави точка на разногласието.

След този дуел Омония остава на 6-ото място в класирането с 44 извоювани точки досега. Докса пък е една позиция по-надолу на 7-ото място с 34 точки. Лидер е АПОЕЛ с 63 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР