Отборът на Добруджа се събира в понеделник, 18 юни, за

...
Отборът на Добруджа се събира в понеделник, 18 юни, за
Коментари Харесай

Добруджа започва подготовка с нови спонсори и нови седалки на стадиона

Отборът на Добруджа се събира в понеделник, 18 юни, за първа подготовка. Старши треньорът Диян Божилов ще изведе футболистите за първо занятие на стадион “Дружба” в 18:00 часа. Повече от петима нови играчи се чакат на старта, показа за радио “Добруджа” президентът на клуба Николай Милков, само че пожела да резервира имената им в загадка.

Спонсори на Добруджа ще бъдат компаниите “Пионер България” и “Изида”, като следва скоро да бъде разгласен и още един. За новия шампионат “жълто-зелените” ще бъдат с нови екипи, направени от компания “Красико”. Те ще бъдат с ново лого, обвързвано със 100-годишнината на клуба и ще бъдат отпратка към екипа на отбора от 1997 година. Предстои подмяната на двете аварийни скамейки, като новите седалки за аварийните състезатели ще бъдат кожени. Средствата са обезпечени от компаниите “Веселина Трейд” и “Agrochemical”. Освен това ще бъдат сменени и 2000 седалки за феновете на стадион “Дружба”. Изцяло ще бъдат заменени тези в бранш “В” и част от бранш “А”.

Друга добра вест е, че Николай Милков и зам.-председателят на Спортната комисия в Общинския съвет - Георги Друмев, са изчистили разликите си. “Ще действаме дружно за Добруджа и за спорта в Добрич като цяло. Планираме взаимни планове, свързани с отбелязването на 100-годишнината на клуба”, добави още Милков, който изрече благодарности и към кмета, и към Общинския съвет за разбирането, което демонстрират.

Снимка : FotoGmG.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР