Отборът на Динамо (Москва), който завърши на 4-о място в

...
Отборът на Динамо (Москва), който завърши на 4-о място в
Коментари Харесай

Динамо с още един трансферен удар, след привличането на Цецо Соколов

Отборът на Динамо (Москва), който приключи на 4-о място в шампионата на Русия, направи още един трансферен удар, ден след привличането на Цветан Соколов.
 Цветан Соколов към този момент е състезател на Динамо (Москва)
Столичани привлякоха още един волейболист от гранда Зенит (Казан) и това е централният блокировач Вадим Лихошерстов.

Роденият в украинския град Харков съветски национал към този момент също е волейболист на Динамо.До в този момент той е игра за Локомотив (Харков), Прикамие (Перм), Югру-Самотлор (Нижневартовск) и Факел (Новий Уренгой).
През последните два сезона Вадим игра за Зенит (Казан), с който два пъти стана притежател на Купата на Русия и два пъти стигна до сребърните медали.
 Треньорът на Динамо: Цветан Соколов е измежду най-хубавите диагонали в света и ще добави мощност и непоклатимост

“Фигурата на Вадим Лихошерстов е добре известна на съветските фенове на волейбола. В течение на доста години той се изявяваше на най-високо равнище и игра за водещи съветски тимове. Лихошерстов има изключителни ръстови данни, които му дават предимство на блок и в офанзива. Ние разчитаме и на неговия постоянен и доста сложен сервис на Вадим, който той показва през миналия сезон. Привличането на Лихошерстов е отличен ход, който ще добави конкуренция н линията на централните блокировачи”, съобщи старши треньорът на Динамо Динамо Константин Брянский.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР