Отборът на Дея спорт пусна безплатен вход и обеща НБА

...
Отборът на Дея спорт пусна безплатен вход и обеща НБА
Коментари Харесай

Дея спорт пусна безплатен вход и обеща НБА шоу на мача в Бургас срещу Лас Палмас в четвъртък

Отборът на Дея спорт пусна безвъзмезден вход и даде обещание НБА шоу на мача в Бургас против Гаугас, Лас Палмас (Испания) в четвъртък.

Бургазлии одобряват испанския отбор в среща-реванш от 1/32-финалите на шампионата “Чалъндж къп ” в четвъртък от 17,30 часа в зала “ ”Младост.

Двубоят ще бъде излъчен онлайн и по b1b.box tv.

В първата среща Лас Палмас завоюва с 3:1 гейма.
 Дея спорт дебютира със загуба в Европа Дея спорт дебютира със загуба в Европа
За да продължат напред братя Братоеви и акция би трябвало да победят с 3:0 или 3:1, с цел да се стигне до “Златен гейм ”. Победителят в ”Златния гейм ” ще се класира за 1/16-финалите на шампионата.
 Дея спорт потегли с лесна победа над Берое в Efbet Супер Волей Дея спорт потегли с лесна победа над Берое в Efbet Супер Волей
“Дами и господа, настана време да покажем на цяла България, че и в Бургас може да има аудитория в залата. Да опровержим подигравателното отношение към празните зали в нашия град и да напълним залата, както не е била цялостна от доста години. Нека с един неповторим мач – реваншът в Купата на нациите против многократния първенец на Испания и едно шоу, вид NBA, в зала Младост в Бургас, да дадем ново начало на интереса към спорта в Бургас! Дея Волей с огромен късмет да в профил Лас Гуагуас в 1/32 финала на шампионата и светлинно шоу с показване на тима с водещи Генчо Генчев – Инспектор N-JOY и Олег Орфеев – водещият на мачовете на националния тим на България, с Михаил Митев F.O. – нееднократен хип-хоп актьор на годината, със Светлин Давидов- формалният DJ на България в няколко международни и европейски шампионати по волейбол, с мажоретки, с томболи с награди тв приемник и подписани екипи на Дея и най-много с същинската Бургаска Публика! 20/10/2020 зала Младост – Бургас. Вход свободен! Начало на шоуто 17.30 ч.! ”, написаха от Дея спорт.
23  Чалъндж къп: Гаугас (Лас Палмас) - Дея спорт (Бургас) 3:1 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР