Отборът на Дея спорт (Бургас) постигна 4-а поредна и общо

...
Отборът на Дея спорт (Бургас) постигна 4-а поредна и общо
Коментари Харесай

Дея спорт се справи с Черно море и ги остави извън плейофите

Отборът на Дея спорт (Бургас) реализира 4-а поредна и общо 15-а победа в шампионата на Efbet Супер Волей. Възпитаниците на Франческо Кадеду се оправиха като посетители на Черно море (Варна) и завоюваха с 3:0 (25:20, 25:19, 25:20) в дуел от предпоследния 21-и кръг на постоянния сезон, игран довечера в зала " Христо Борисов ".
 Нефтохимик завоюва постоянния сезон, победи за ЦСКА, Монтана и Дея! Следете всички мачове от 21-ия кръг ТУК! Нефтохимик завоюва постоянния сезон, победи за ЦСКА, Монтана и Дея! Следете всички мачове от 21-ия кръг ТУК!
По този метод бургазлии имат 45 точки във краткотрайното класиране след 15 победи и 6 загуби, с колкото е и ЦСКА, само че с 44 точки. Преди края на останалите срещи от кръга довечера Дея спорт е на 4-о място. В последния 22-и кръг бургаският отбор е хазаин на Пирин (Разлог). Мачът е в сряда (29 март) от 18,00 часа.

В същото време Черно море е на 9-а позиция с 6 победи, 15 загуби и 15 точки. Варненци остават отвън плейофите, само че си подсигуряват мястото в елита и през идващия сезон. " Моряците " ще завършат с посещение на спечелилия в постоянния сезон - другият бургаски тим Нефтохимик 2010, също в сряда от 18,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР