Отборът на Дея спорт Бургас надигра категорично с 3:0 (25:16,

...
Отборът на Дея спорт Бургас надигра категорично с 3:0 (25:16,
Коментари Харесай

Дея спорт срази Славия в женското първенство и прати четвъртфиналния сблъсък в решителен трети мач

Отборът на Дея спорт Бургас надигра изрично с 3:0 (25:16, 25:23, 25:16) гейма като хазаин състава на Славия във втора среща сред двата отбора от четвъртфиналите в Националната волейболна лига (НВЛ) при дамите.

Успехът беше първи за бургазлийки против този противник след три следващи загуби дотук през акцията, а с него девойките на Антон Петров изравниха и общия резултат в серията, която ще бъде решена в третия мач в зала " Панайот Пондалов " в София идния вторник (26 март), който ще може да наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg от 18:00 часа!

Иначе днешният дуел в зала " Младост " стартира чудесно за домакините от Дея, които в откриващия гейм бързо се откъснаха в резултата и без особени усложнения го затвориха след 25:16.

Втората част още веднъж започва по-добре за тима от Бургас, само че последователно " белите " откриха своя темп и даже взеха нежна преднина при 20:18. В заключителните моменти обаче столичанки не устояха на напрежението и след 25:23 техният противник удвои преднината си в резултата.

Този процес вдъхна спомагателна убеденост на волейболистките на Дея спорт, които в третия сет преобладаваха тотално на игрището с помощта на своя сервис и обсада, с цел да стигнат до крайния триумф след 25:16.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР