Отборът на Читадела се класира за 1/2-финалния плейоф за влизане

...
Отборът на Читадела се класира за 1/2-финалния плейоф за влизане
Коментари Харесай

Читадела се приближи до Серия “А” след трилър с Бари

Отборът на Читадела се класира за 1/2-финалния плейоф за влизане в Серия “А”, откакто отстрани Бари на 1/4-финалния конфликт сред двата отбора. Мачът бе същински трилър, който приключи при резултат 2:2 в постоянното време и продълженията. Според разпоредбите, този резултат бе задоволителен на Читадела да се класира напред поради обстоятелството, че отборът приключи на по-предната позиция от Бари в постоянния сезон.

Първото полувреме не предвещаваше драмата, която ще се развихри през втората част. Гостите първи откриха резултата в 51-ата минута посредством Кристиан Галеано, само че по-късно Читадела направи цялостен поврат с две попадения на Паоло Бартоломей в 59-ата и 69-ата минута.

Три минути преди последния съдийски сигнал обаче Бари стигна до равнене за 2:2 с гол на Нене и по този начин докара нещата до продължения.

В тях нови попадения не паднаха, само че това не значи, че те минаха умерено. Гостите получиха цели 3 червени картона за три минути. Първо в 114-ата Гиомбер бе изпъден за втори жълт картон, а в 117-ата аления цвят видя и Франко Бриенца за жестоко нарушаване в тил. Изгонен от скамейката бе и Сабели за сборичкване.

В последна сметка мачът приключи наедно, само че този резултат устройваше Читадела и отборът продължава на 1/2-финалния плейоф, където ще се изправи в два мача против Фрозиноне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР