Отборът на Черноморец приема Берое в среща от 32-рия кръг

...
Отборът на Черноморец приема Берое в среща от 32-рия кръг
Коментари Харесай

Черноморец гледа към топ 4

Отборът на Черноморец приема Берое в среща от 32-рия кръг на Националната баскетболна лига. Възпитаниците на Васил Евтимов се изправят против старозагорци довечера от 19:00 часа в зала " Бойчо Брънзов " в Бургас.

Ако " акулите " останат съвършени на собствен терен и победят Берое през днешния ден, те сигурно ще си обезпечат четвъртото място в крайното класиране, което надлежно ще им донесе домакинско преимущество в четвъртфиналната серия против намиращия се на петата позиция Спартак Плевен. В момента бургазлии са четвърти с актив от 17-11, до момента в който плевенчани имат баланс от 16-13 кръг преди края. Берое пък към момента води битка за шестата позиция в подреждането, като тимът на Бойко Миленков е седми с актив от 13-15, до момента в който шести е Левски с 14-14 преди семейството си на Ямбол.

Именно Берое бе един от трите тима дружно с Левски и Рилски състезател, които съумяха да победят Черноморец на негов терен. Това се случи в самото начало на сезона, когато старозагорци завоюваха в Бургас със 71:78. Естествено, по-късно отборът на Евтимов се поправи и си върна при гостуването си в Стара Загора с триумф с 91:79, а довечера ще има опция да завоюва серията в постоянния сезон с този противник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР