Отборът на Черноморец (Балчик) отново е с аспирации за професионалния

...
Отборът на Черноморец (Балчик) отново е с аспирации за професионалния
Коментари Харесай

Един от лидерите на Черноморец : Трябва да имаме повече конкуренция

Отборът на Черноморец (Балчик) още веднъж е с аспирации за професионалния футбол.Тимът е безспорния водач във Трета Североизточна Лига, а с резултатите си демонстрира, че главната задача е  промоция във Втора Лига. В последната си среща Черноморец надделя със 3:0 дубъла на варненския Спартак. Централният защитник на балчиклии Йордан Радев е едно от познатите имена в тима. Бившият бранител на Черно море бе капитан на младите " моряци " до 19 години, които завоюваха преди няколко сезона юношеската купа на страната. От този страховит отбор Велислав Василев, Мартин Дичев и националът Виктор Попов градят кариера с екипа на Черно море, а Иван Дичевски пази вратата на градски противник Спартак (Варна). За Sportal.bg Данчо Радев приказва за задачите на тима, за мотивацията във Трета лига и за базата на клуба:
 Черноморец (Балчик) с безапелационна победа Черноморец (Балчик) с безапелационна победа
" От началото на сезона изградихме един добър тим, играещ порядъчен и атакуващ жанр. Аз съм на 22 години и макар че натрупах стаж в Черно море, Добруджа, а в този момент и във Черноморец, към момента се броя към младите играчи, които има какво да учат. Имаме една сплав сред млади и опитни футболисти като Иван Цачев и най-много Дани Георгиев, които доста оказват помощ на по-младите в тима. Колективът ни е добър. И би трябвало да кажа нещо значимо... Условията, които ни даде клубът са доста положителни. Всички знаят какъв брой е удобен стадионът ни, теренът е отлично поддържан, базата е многофункционална и е доста добра, само че най-важното е, че всеки един от нас желае да играе на по-високо равнище. Общината устоя тима и всичко е доста тъкмо. По отношение на награди и възнаграждение за третото ниво са изрядни към нас.

Ние с треньора Мартин Христов се познаваме от дълги години. С него спечелихме шампионската купа на страната за юноши преди години с Черно море. Но в случай че бъда почтен, равнището не е доста високо и като че ли имаме потребност от по-силна конкуренция. Все отново на непознат терен се играе доста мъчно, тъй като ние сме водачи и всеки дава на 100% против първия. Например преди две седмици играхме край против Черноломец (Попово) за Купата на ЗС на Аматьорската Лига и спечелихме с 2:0. Три дни по-късно имахме мач в Попово и загубихме от тях с 1:0. Имахме осъдени и контузени играчи за този дуел, само че не се оправдаваме. Все отново това  потвърждава, че в случай че загубиш мотивация, може лесно да загубиш и даден мач. Дори и в Трета дивизия мотивацията е най-важна.

Мисля, че сме добър тим, само че би трябвало да имаме и повече конкуренция с цел да имаме и по-голяма мотивация, младите да се каляват и израстват, което мъчно се получава в някои срещи. Приятна изненада е тимът на Септември (Тервел), който ни преследва, само че те се укрепиха с някогашните играчи на Спартак (Варна) Владо Мирчев, Румен Николов, Николай Иванов и Генади Луго.

Не съм аз индивидът да коментирам съдийството, само че в доста срещи то не е на положително равнище. Все отново ние си преследваме нашата цел и към този момент я реализираме - влизане във Втора лига ”, съобщи Радев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР