Отборът на Черно море записа победа с 3:2 при гостуването

...
Отборът на Черно море записа победа с 3:2 при гостуването
Коментари Харесай

Черно море подчини ЦСКА насред София

Отборът на Черно море записа победа с 3:2 при гостуването си на ЦСКА в София в мач от 29-ия кръг на Елитната група до 19 години, игран в Панчарево.

“Моряците ”, водени от Мартин Христов, започнаха стремително дуела и още във втората минута съумяха да поведат в резултата. Николай Златев центрира в наказателното поле, където Павел Трюфев с глава осъществя за 1:0. В 5-ата минута Наско Янков можеше да осъществя втори гол. Бранителят засече с глава центриране на Николай Златев, само че прати топката в гредата. В 15-ата минута след страхотна триходова композиция Марин Петков бе изведен самичък против вратаря на домакините, който фаулира жестоко футболиста на варненци. Иван Томов трансформира отсъдената дузпа в гол.

Веднага по-късно Златев още веднъж бе изведен самичък против стража на ЦСКА, само че стреля в навън. В 35-ата минута Денислав Славов откри с акуратен пас Тони Иванов, който насочи топката в далечния ъгъл за 3:0. В 42-рата ЦСКА понижи посредством Павел Жабов.

След почивката футбол съвсем не се игра, като основно настоящо лице на терена се трансформира основният рефер. В 55-ата минута “червените ” понижиха на 3:2, само че с цената на две поредни нарушавания. Първо фаулиран бе Марин Петков, който в опита си да резервира топката, тя му бе отнета след ритник през краката. При последвалата офанзива, футболистът на домакините се сблъска в защитник на Черно море и реферът вместо да отсъди фаул в нахлуване, изненада всички с решението да уточни бялата точка. Дузпата бе превърната в гол, а до края на срещата неистовото предпочитание на съдията да докара мача най-малко до тъждество, не сполучи.

Бер Бейхан влезе на промяна, само че престоя на терена едвам минута. За нарушаване съдията му сподели жълт картон, само че внезапно промени решението си и сподели червен. Въпреки това варненци съумяха да победят своя противник, само че горчивината от видяното на терена през втората част в състава на Черно море ще се помни дълго.

Така “моряците ” се изравниха на върха в класирането със Славия. И двата тима са с по 39 точки. В идващия кръг Черно море приема Верея Стара Загора, а ЦСКА е посетител на Национал София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР