Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач

...
Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач
Коментари Харесай

Черно море тренира без куп основни футболисти

Отборът на Черно море продължава подготовката си за последния мач от постоянния сезон против Локомотив Пловдив. "Моряците " одобряват "смърфовете " в неделя от 16 часа на стадион "Тича " във Варна, като след този кръг ще стане ясно кои ще са противниците на варненци в плейофната фаза на шампионата.

Двубоят можете да гледате директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Също по този начин можете да го наблюдавате минута по минута на GONG.BG .

Черно море стартира подготовка за Локо Пд

"Зелено-белите " упражняват с група от 17 футболисти. Петър Витанов е с болки в ребрата от дуела с Лудогорец и тренира на омекотен режим. Твърдо навън за неделя е Мирослав Енчев, който към момента се готви във фитнеса, както и Дани Кики, който поради контузия бе сменен наложително в Разград. Мартин Костадинов пък възобнови пълноценни занимания, само че по всяка възможност няма да попадне в сметките на Илиан Илиев за дуела. Под въпрос до последно ще е Дани Димов, който също е с контузия от срещата с Лудогорец.

От на следващия ден пък към националния тим U19 ще се причислят Емил Янчев, Ертан Томбак и вратарят Иван Дюлгеров. Тримата са извикани за Евроквалификациите в Испания от 20-и до 28 март. Отборът на младите "лъвове " се събира в Бояна в четвъртък.

Утре "моряците " упражняват следобяд, а в петък заниманието е сутринта. В събота е последната подготовка, след която треньорът Илиан Илиев ще дефинира 18-те за срещата с Локомотив.

От клуба приканват почитателите да продължат своята поддръжка и в неделя. "Моряците " се нуждаят от своя 12-и състезател, с цел да пресечен тежката серия без победа на личен терен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР