Отборът на Черно море продължава подготовката си в турския курорт

...
Отборът на Черно море продължава подготовката си в турския курорт
Коментари Харесай

Черно море излиза срещу участник в групите на Лига Европа

Отборът на Черно море продължава подготовката си в турския курорт Алания. “Моряците ” стартираха седмицата с две занимания, които се организираха въз основата на “Голд сити ”. В тях се включиха всички футболисти, без Родриго Енрике и Мирослав Енчев, които се готвят на омекотен режим. Сутрешната подготовка пропусна и младият Йордан Радев поради болки. Петър Вуцов, Жордао Кардосо и Лъчезар Йорданов към този момент упражняват на цялостни обороти, откакто не взеха присъединяване на вчерашните две занимания с главната група.

 Утре Черно море ще изиграе първата си контрола от лагера в Турция. Първият противник на “моряците ” е тимът на Александрия, който през предишния сезон завоюва бронзовите медали в Украинската министър председател лига. Срещата е във вторник, 21 януари, от 16,30 часа локално време (15,30 часа българско време).

 През 2018/19 отборът приключи директно след локалните грандове Шахтьор Донецк и Динамо Киев, а през тази есен взе участие в груповата фаза на Лига Европа. Украинците бяха в поток с Волфсбург, Сент-Етиен и Гент, като приключиха на последно място с 3 точки след 3 равенства и 3 загуби. В момента Александрия се намира на пета позиция в локалното си състезание, само че единствено на три точки от втория Динамо Киев.

 От 7 години насам старши треньор на тима е някогашният украински полузащитник Володимир Шаран. Той разчита в състава най-вече на локални играчи, като има единствено трима чужденци – португалският халф Жоао Тейшера, както и националите Павел Пашайев на Азербайджан и Каспарс Дубра на Латвия.

 

Снимки вижте ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР