Отборът на Черно море привлече 21-годишния френски футболист Жоаким Балми.

...
Отборът на Черно море привлече 21-годишния френски футболист Жоаким Балми.
Коментари Харесай

Черно море подписа с 21-годишен французин

Отборът на Черно море притегли 21-годишния френски футболист Жоаким Балми. Играчът, който изкара експериментален интервал при “моряците ”, подписа през днешния ден контракт с варненци. Той се обвърза с отбора до лятото, с алтернатива за продължение на контракта за две години.

Преминалият през школата на Ница Жоаким играе като ляв бек и ляв халф. За последно е носил екипа на холандския Телстар.

Днес “моряците ” организираха интензивно занятие на стадион “Тича ”. В него се включи Цветомир Панов. В понеделник десният краен защитник тренира по самостоятелна стратегия поради болежки от мача с Лудогорец, само че към този момент е възобновен и се готви наедно с тима.

Защитникът Мирослав Енчев, който отпада за дуела с Верея поради насъбрани жълти картони, продължава да тренира на омекотен режим.

Капитанът на “моряците ” Георги Илиев няма да тренира с отбора и на следващия ден, защото е на треньорски курс. Илиев обаче ще е на линия за дуела в Стара Загора.

Черно море гостува на Верея на 1 март, петък от 17,30 часа.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР