Отборът на Черно море приема състава на ЦСКА-София в един

...
Отборът на Черно море приема състава на ЦСКА-София в един
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Имаме сили отново да победим ЦСКА

Отборът на Черно море приема състава на ЦСКА-София в един от най-интересните мачове от 15-ия кръг на футболното ни състезание през днешния ден от 17,30 ч. на стадион " Тича ". При гостуването си в София на 20-ти юли отборът, воден от Илиан Илиев, завоюва с 3:1.

``
реклама
" Настроението е обикновено. Нямаме съществени проблеми. Очакваме срещата с неспокойствие. Пред нашата аудитория да покажем добра игра и в случай че имаме шанс, да победим. От първия мач с ЦСКА София мина много време. Не имам вяра този мач да повлияе. Щом победихме в София, значи имаме сили да го създадем още веднъж. Противникът има единици, които в малко обстановки могат да решат изхода на всеки един мач. Трудно е да кажа дали сме по-мобилизирани против водещите тимове като Лудогорец, ЦСКА София, Левски. Интересът към тези мачове предизвика футболистите да дадат максимума от своите благоприятни условия. Трябва да не се предаваме, да играем добре в отбрана, да нападаме. Вярвам във футболистите си. Срещу Локомотив в Пловдив съвсем цялостен мач играхме в половината на съперника. Те са шлагер в шампионата, само че нямахме късмет да отбележим. Черно море се развива на прав път. Налагаме и момчета от школата. Дано и имаме и шанс. Рядко се прибираме в последните 30 метра, в случай че не ни принудат. Не се браним в глуха отбрана. Надявам се да играем футбол, който да се хареса на последователите. Внимаваме с всички съперници. Всеки футболист, от който е да е тим, е рисков, в случай че го оставиш да мисли, да играе дълго време с топката ", сподели Илиан Илиев за " БНР ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР