Отборът на Черно море посреща Етър (Велико Търново) днес от

...
Отборът на Черно море посреща Етър (Велико Търново) днес от
Коментари Харесай

Черно море гони трите точки срещу закъсалия Етър

Отборът на Черно море посреща Етър (Велико Търново) през днешния ден от 19,00 часа в дуел от четвъртия кръг на efbet Лига. Главен арбитър на срещата ще е Никола Попов.

Двата състава демонстрират радикално друга форма от началото на сезона. Домакините разделят първото място с Локомотив (Пловдив), като имат две победи и едно тъждество от началото на сезона.

Играчите на Илиан Илиев завоюваха в последния кръг с 3:1 при гостуването си на Крумовград, като там още веднъж блесна с гол Атанас Илиев, който се намира в отлична форма.

От друга страна отборът от Велико Търново е на последното място с две загуби, в които позволи шест гола и не съумя да означи попадение. Преди борбата във Варна старши треньорът на " болярите " Емануел Луканов съобщи, че ще търси точки от мача, като добави, че единствено Георги Ангелов е навън за срещата.
 Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за семейството на Етър
Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за семейството на Етър

Влатко Дробаров пропуща мача

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е с две алтернативи за титулярния състав. Първата му въпросителна е кой ще си партнира с Живко Атанасов в сърцето на защитата, защото капитанът Даниел Димов не е на 100 % подготвен и ще бъде непокътнат за гостуването на Славия.

Няма да е изненада в случай че Димов бъде сменен с Росен Стефанов или Влатко Дробаров. Илиев има и съмнения за офанзивата. Той ще избира сред досегашния титуляр Матеус Машадо, Валислав Василев и Николай Златев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР