Отборът на Черно море отпътува рано сутринта за София с

...
Отборът на Черно море отпътува рано сутринта за София с
Коментари Харесай

Черно море отпътува за София със Старокин и Зехиров

Отборът на Черно море отпътува рано сутринта за София с група от 18 футболисти. В клубния рейс на “моряците” се качиха Орлин Старокин и Атанас Зехиров, които пропуснаха мача с Ботев поради контузии. Старокин не взе присъединяване и в срещата със Славия.

Двамата към този момент са възобновени и са на линия за дуела със Септември, който е финален за 2017 година. В групата обаче място не откри Николай Минков. Футболистът се контузи по време на тренировката на отбора във вторник и получи отмора. Минков има болки в глезена, които му попречиха да тренира.

Днес “моряците” ще проведат последното си занятие преди дуела със столичани въз основата в с. Герман през днешния ден следобяд. Мачът сред Черно море и Септември, с който ще бъде открит 20-ият кръг на Първа професионална лига, е в петък от 17:30 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Групата на Черно море: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Александър Александров, Ертан Томбак, Стефан Станчев, Емил Янчев, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Орлин Старокин, Атанас Зехиров, Георги Илиев, Антон Огнянов, Александър Цветков, Мартин Минчев, Марек Кузма, Сукуна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР