Отборът на Черно море елиминира тима на Добруджа от турнира

...
Отборът на Черно море елиминира тима на Добруджа от турнира
Коментари Харесай

Черно море е на финал в зоната след победа над Добруджа при ветераните

Отборът на Черно море отстрани отбора на Добруджа от шампионата за ветерани. Срещата в Добрич приключи 2:1 за " моряците ", като и двата гола за варненци осъществя Диян Атанасов. Любопитното е, че поради кадрови проблеми " зелено-белите " играха в много пробен състав. Ексцентричният вратар на Черно море Неделчо Добрев взе присъединяване в срещата като полеви футболист, а до края на дуела не направиха нито една промяна. Въпреки това варненци водеха на почивката с 2:0 и макар че отпаднаха физически съумяха да извоюват успеха.

Така Черно море е на край в Зона Североизток, като в последния мач за установяване на отличник на района ще срещне отбора на Търговище. Съперникът на Морето се класираха за край служебно, откакто Лудогорец отхвърлиха присъединяване в конкуренцията.

Все още няма планувана дата за осъществяване на срещата, а спечелилият ще взе участие на полуфиналите на държавното за ветерани.

Съставът на Черно море: Любенов, Митко Илиев, Пламен Панайотов, Димитър Пантев, Марин Димитров, Пламен Тимнев, Станислав Стоянов, Неделчо Добрев, Диян Атанасов, Тодор Каменов, Влади Гочев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР