Отборът на Черно море е на две точки от това

...
Отборът на Черно море е на две точки от това
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Очаквам Черно море да запази мястото си в тройката

Отборът на Черно море е на две точки от това да приключи минимум трети след постоянния сезон в елита. В оставащите две срещи " моряците " одобряват Левски и гостуват на Пирин и най-вероятно няма да бъде изместени от третата позиция.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри какво чака от своите футболисти до края на шампионата в особено изявление за  " Гонг ".

Г-н Илиев, в края на дуела с Локомотив в Пловдив имаше обстановка за дузпа в интерес на Черно море, само че такава не бе отсъдена. Ще бъде забавно да разберем от Вас какво казахте на играчите си по-късно в съблекалнята?

- Не желая повече да разясня съдийството. Каквото е станало, станало и към този момент гледаме напред. На футболистите им споделих, че направиха всичко, с изключение, че не можахме да вкараме гол, и се надявам да подобрим играта си и да побеждаваме.

След като изгледахте видеозаписа на срещата, смятате ли, че има неща, които Вашия тим можеше да направи по-добре на терена?

- Естествено, че има, да вземем за пример в завършващата фаза. След като през по-голямата част играхме в половината на съперника, имаше обстановки, които можехме да ги изиграем по-добре. Занапред чакам да сме по-агресивни, по-концентрирани и по-ефективни в предни позиции.

Как желаете да изиграе Черно море оставащите седем мача?

- Това са извънредно значими срещи, само че в този момент мислим за първите две от тях, които ще решат какъв брой семейства ще имаме в плейофите. Надявам след тях да останем в класирането, там където се намираме сега.

Ще има ли фейърплей на терена до края на шампионата?

- Странични фактори постоянно са се намесвали, само че за нас е най-важно напрежението в мачовете да не ни сковава и да изиграем умерено срещите си до края. Ние вършим един доста добър сезон и съвсем от самото начало бяхме в тройката, и по тази причина играчите заслужават адимрации. Сега остава да затвърдим положителните усещания.

Левски идва ранен във Варна в събота. Ще съумеете ли да надделеете над него?

- Ранен, не бих споделил. И те, и ние ще влезем в дуела след неприятни резултати, само че нашите футболисти към този момент привикнаха да играят такива мачове и се надявам напрежението да не ни се отрази, поради това, че ще търсим резултат.

По-малко рискови ли ще бъдат " сините " поради слабостите в тяхната отбрана, които се видяха при загубите им в последните две срещи?

- Аз не считам да разясня съперника, защото имам задоволително работа да приготвя тима си по най-хубавия метод за тази среща, тъй че съм се фокусирал само към нея. Сигурен съм, че ще имаме и изключителната поддръжка от нашите почитатели, откакто към този момент показахме, че когато сме единни, можем да вършим страхотни неща.

Кога ще стане ясно дали оставате или не на " Тича "?

- Вижте, ситуацията е динамична, защото мачовете следват един след различен и откакто сме се съсредоточили единствено върху тях, нямаме време да обсъждаме други неща.
 Илиан Илиев: Глупост е да няма гостуващи почитатели на дербито
Илиан Илиев: Глупост е да няма гостуващи почитатели на дербито

" Аз съм срещу това нещо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР