Отборът на Черна гора уволни сръбския селекционер на състава Любиша

...
Отборът на Черна гора уволни сръбския селекционер на състава Любиша
Коментари Харесай

Черна гора уволни Тумбакович след проблемите около мача с Косово

Отборът на Черна гора уволни сръбския селекционер на състава Любиша Тумбакович, който се отдръпна от квалификацията за Евро 2020 против Косово, заяви локалната футболна асоциация.

„ Бордът на Черногорската футболна асоциация взе единомислещо решение да освободи Тумбакович от отговорностите му, откакто той реши да не води националния тим във вчерашния дуел “, съобщи локалната футболна асоциация на своя формален уебсайт.

„ Освен че това бе неприятна изненада, решението на Тумбакович е и нарушаване на професионалните му отговорности, заложени в контракта. За страдание, напън от периферия не разреши на футболистите Филип Стойкович и Мирко Иванич да вземат участие в дуела. Неща, които по никакъв метод не са свързани със спорта, победиха футбола и спорта в този случай “, се прибавя в изказването на асоциацията.

Местното издание „ Виести “ разгласява през вчерашния ден информация, че фенски групировки от Сърбия са оказали напън върху Тумбакович, както и родените в Сърбия Стойкович и Иванич, да не играят против Косово. Нито един от тримата не разяснява появилите се информации в медиите.

Двубоят от група A, изигран при закрити порти на стадион „ Будучност “, откакто Черна гора получи наказване за расистки произшествия при провалянето от Англия с 1:5 на същия стадион през март, приключи наедно 1:1. /БГНЕС

Черна гора и Косово с угодлив хикс в политически парещ мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР