Отборът на Черна гора чака с нетърпение мача с България

...
Отборът на Черна гора чака с нетърпение мача с България
Коментари Харесай

В Черна гора нямат търпение да се изправят срещу България

Отборът на Черна гора чака с неспокойствие мача с България на 11-и октомври, с цел да се реваншира пред почитателите си за тежкото проваляне с 0:3 от Чехия в европейска подготовка нощес.

Нападателят Стефан Мугоша, който другояче рита за Инчон Юнайтед в корейското състезание, обобщава настроението в съблекалнята: " Всяка вяра да се класираме на Евро 2020 е изгубена. Но фланелката с държавния герб постоянно тежи и желае да бъдем виновни. Всеки състезател е несъмнено, че ще даде максимума и всичко от себе си да играе за националния тим и ние едвам чакаме идната ни среща ", споделя Мугоша, представен от уеб страницата Кафе дел Монтенегро.

" Тежка загуба за нас. Получихме три гола от три контраатаки. Имахме своите шансове в първото полувреме. Трябваше да вкараме гол. Ако го бяхме създали, мачът можеше да има различен излаз. Чехите демонстрираха през второто полувреме какъв брой са рискови на контраатаки.

" Имаме много нови момчета в тима, имаме нов треньор. Нужно е време да се напаснем едни на други. Но имаме екипен дух, това ни дава право да бъдем положителни за бъдещето, споделя още 28-годишният нападател.

Черна гора и България имат по 2 точки досега в квалификациите, като всеки от тимовете ще се опита да запише първа победа другия месец. ЕВРО 2020 2 кръг, понеделник 25 март  Косово 1:1краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР