Отборът на Челси вече е започнал търсеното си на нови

...
Отборът на Челси вече е започнал търсеното си на нови
Коментари Харесай

Челси и Ман Юнайтед ще се борят за защитник на Ювентус

Отборът на Челси към този момент е почнал търсеното си на нови бранители, откакто наподобява, че най-малко един от актуалните такива в клуба ще напусне през лятото. Смята се, че Антонио Рюдигер е взел решението и няма да остане в отбора.

Тиаго Силва, Андреас Кристенсен и Сезар Аспиликуета също имат договори до края на акцията и бъдещето им на „ Стамфорд Бридж “ също остава неразбираемо.

Сега „ Eurosport “ оповестява, че Челси и Манчестър Юнайтед ще се опитат да се възползват от финансовите проблеми на Ювентус и по този метод да привлекат 22-годишния бранител Матайс Де Лихт против преференциална сума.

Нидерландецът подписа с „ биаконерите “ през 2019 година от Аякс, само че Ювентус желае да понижи част от заплатите си, откакто беше мощно обиден от пандемията от ковид.

Отборът на Масимилиано Алегри сега е отвън първите четири отбора в Серия А и няма да има различен избор, с изключение на да продаде някои от звездите си, в случай че не успее да се класира за Шампионската лига през идващия сезон.

Въпреки че към момента не е открит контакт, редица огромни европейски тимове, в това число Челси и Юнайтед, наблюдават обстановката на Де Лихт в Ювентус, с вярата да го привлекат по-евтино, добавя „ Eurosport “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР