Отборът на Челси се опасява, че Мейсън Маунт може да

...
Отборът на Челси се опасява, че Мейсън Маунт може да
Коментари Харесай

В Челси се страхуват за Маунт заради Ливърпул и Манчестър Сити

Отборът на Челси се притеснява, че Мейсън Маунт може да бъде изкушен от Ливърпул или Манчестър Сити, които са подготвени да се възползват от неяснотата със собствеността на клуба. 23-годишният британски национал е един от най-ниско платените играчи на „ сините “ с към 70 000 английски лири на седмица.

На Маунт му остават единствено две години от сегашния му контракт, само че наложените наказания пречат на клуба да му предложи нов договор. „ Sun “ твърди, че Ливърпул и Сити наблюдават от близко обстановката в отбора и Маунт може да бъде изкушен с по-доходоносен контракт.

Наскоро мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп обществено изрази възхищението си от халфа на „ Трите лъва “, а Хосеп Гуардиола също е обожател на полузащитника.

Челси планираше да стартира договаряния с Маунт за нов дълготраен контракт преди някогашният притежател Роман Абрамович да бъде обиден от държавни наказания поради съветската инвазия в Украйна.

Смята се обаче, че нито Ливърпул, нито Сити евентуално ще бъдат в положение да насочат оферта за него това лято. Това обаче може да се промени, в случай че Маунт стартира новия сезон без да е покрай нов контракт, добавя информацията.

Chelsea fear losing Mount to Man City or Liverpool amid owner crisis
— The Sun - Chelsea (@SunChelsea)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР