Отборът на Челси се интересува от крайния защитник на Саутхемптън

...
Отборът на Челси се интересува от крайния защитник на Саутхемптън
Коментари Харесай

Челси се интересува от бранител на Саутемптън

Отборът на Челси се интересува от крайния бранител на Саутхемптън Кайл Уокър-Питърс, защото мениджърът Томас Тухел желае да добави още един бранител към състава си за новия сезон. „ Сините “ към този момент се пробваха да подпишат с Матайс де Лихт, Преснел Кимпембе, Нейтън Аке и Жул Кунде през летния прозорец, само че покупко-продажбите се провалиха по разнообразни аргументи.

В резултат на това лондончани ще насочат вниманието си към Уокър-Питърс, Марк Кукурея от Брайтън, за който се твърди, че е напълно покрай трансфер на „ Стамфорд Бридж “, и Дензъл Дъмфрис от Интер.

Уокър-Питърс стартира кариерата си в Тотнъм, само че се причисли към „ светците “ против към 12 милиона паунда през август 2020 година след сполучлив интервал чартърен в клуба. Мениджърът на отбора Ралф Хазенхютл има предпочитание да задържи 25-годишния състезател, който беше извикан в британския народен тим за първи път предишния сезон, откакто се показа чудесно по време на акцията във Висшата лига със Саутхемптън.

„ Daily Mail “ написа, че Челси, Манчестър Юнайтед, Евертън и Арсенал са свързвани с трансфер на Уокър-Питърс, само че „ светците “ са му сложили цена от 40 милиона паунда. Въпреки че е припрян да добави още един бранител към своите редици, наподобява малко евентуално Тухел да е подготвен да заплати такава сериозна сума за 25-годишния състезател.

Германецът също е изложен на риск да загуби капитана си Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо, които са свързани с трансфер в Барселона. По-рано Челси напуснаха Антонио Рюдигер и Андреас Кристнесн, а само на „ Стамфорд Бридж “ дебаркира централния защитник на Наполи Калиду Кулибали.

Excl: Chelsea are considering many options for right-back position, to be discussed after Cucurella. Kyle Walker-Peters, one of the options alongside Denzel Dumfries
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР