Отборът на Челси не успя да поднови договорите на някои

...
Отборът на Челси не успя да поднови договорите на някои
Коментари Харесай

Ключов играч на Челси с нов дългогодишен договор

Отборът на Челси не съумя да възобнови договорите на някои от главните си играчи като Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Това обаче не важи за една от младите звезди на отбора – Рийс Джеймс. Английският национал направи дебюта си през 2019 за сините и взе присъединяване в 128 мача, помагайки на тима си да вземе Шампионската лига през 2021 година.

Новият контракт на Рийс Джеймс ще бъде до 2028 година, като се твърди, че заплатата му ще бъде повече от двойна на база настоящето му заплащане.

„ Чувствам се като на Луната с новия ми контракт, нямам самообладание да видя какво ми предлага бъдещето. Сигурен съм, че ще имаме шанса да спечелим доста титли. Израснах, подкрепяйки този тим и съм тук, откогато бях на 6 години. Това е клубът, в който желая да бъда “, показа британският национал.

През последните месеци се спекулираше за сериозен интерес от страна на Реал Мадрид, евентуално това е една и от аргументите Челси да побърза да задържи своя състезател, определян от мнозина за предстоящ капитан.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР