Отборът на Челси не се отказва в преследването си на

...
Отборът на Челси не се отказва в преследването си на
Коментари Харесай

Челси подготвя нова оферта за Кунде

Отборът на Челси не се отхвърля в преследването си на бранителя на Севиля Жул Кунде, оповестява „ Marca “. Европейският и международен клубен първенец беше покрай привличането на французина предишното лято, само че андалусийци отхвърлиха да продадат бранителя на по-ниска от желаната от тях цена.

Сега обаче се твърди, че лондончани приготвят нова оферта в опит да подпишат с играча това лято, защото се готвят да създадат доста промени в отбраната си след края на този сезон. Както е известно, договорът на Антонио Рюдигер изтича през лятото и занапред ще се водят нови договаряния за неговото възобновяване, като мнозина чакат времето му в западен Лондон е към своя край. Същата е обстановката още с Андреас Кристенсен и капитана Сесар Сакпиликуеата.

Смята се, че Кунде е възприеман като индивида, който да размени Рюдигер, какъвто беше казусът и предишното лято. На „ Стамфорд Бридж “ са безапелационни, че той е индивидът, който желаят, и ще създадат всичко допустимо, с цел да реализиран договорка през това лято.

През януари Нюкасъл беше покрай подписването на Диего Карлос за към 50 милиона евро, само че спортният шеф на Севиля Мончи отхвърли офертата на „ свраките “, защото не желае отборът да бъде отслабен в борбата за купата с Реал Мадрид в Ла Лига.

Но на „ Рамон Санчес Писхуан “ остават наясно, че Нюкасъл ще се върне през лятото, с цел да опита още веднъж да вземе Карлос, което значи, че може да изгубят както бразилеца, по този начин и Кунде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР