Отборът на Челси е провел първоначални разговори със защитника Антонио

...
Отборът на Челси е провел първоначални разговори със защитника Антонио
Коментари Харесай

Челси е започнал преговори с Рюдигер за нов договор

Отборът на Челси е провел първични диалози със бранителя Антонио Рюдигер за нов дълготраен контракт. „ Сините “ желаят немският защитник да подпише нова тригодишна договорка, която включва и опцията за една спомагателна година. Споразумението обаче не е близо и полемиките бяха прекратени поради експлоадирането на пандемията от ковид.

Въпреки това Челси са впечатлени от предствянето на Рюдигер след завръщането си от травма в слабините през декември и желаят да го обвържат най-малко до 2023 година.

27-годишният немски национал, чиято сегашна договорка изтича през 2022 година, се обрисува като един от най-хубавите централни бранители в Европа и е високо оценен в родината си, като Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са измежду неговите фенове.

Рюдигер бе в центъра на расистки скандал през декември, откакто заяви, че е чул маймунски звуци при успеха във Висшата лига над Тотнъм. Полицията обаче не съумя да разпознава причинителя. Впоследствие той сподели, че се счита, че "расизмът е спечелил " в този случай.

Бившият състезател на Рома и Щутгарт направи 18 участия за Челси през този сезон, като означи два пъти. Той има общо шест гола в 105 участия за клуба от прекосяването си за 31,5 милиона паунда от Рома през 2017 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР