Отборът на Челси е готов да се включи в надпреварата

...
Отборът на Челси е готов да се включи в надпреварата
Коментари Харесай

Челси иска да събере отново заедно Тухел и Рабио през лятото

Отборът на Челси е подготвен да се включи в конкуренцията за звездата на Ювентус Адриен Рабио. Французинът дойде в Торино през лятото на 2019 година със свободен трансфер от Пари Сен Жермен и не изкара доста успешен първи сезон. През тази акция обаче е главен състезател в полузащитата под управлението на Андреа Пирло.

„ Биаконерите “ обаче се чака да създадат огромни промени в състава през лятото след следващото ранно отпадане от Шампионската лига. Тимът може да се елементарни и с купата в Серия А, откакто изостава с 12 точки от водача Интер.

„ Tutto Mercato “ твърди, че Челси може да се опита да събере още веднъж 25-годишния халф и мениджъра Томас Тухел. Полузащитникът игра под управлението на германеца в ПСЖ и в този момент се счита, че двамата още веднъж могат да работят дружно на „ Стамфорд Бридж “.

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти, който също е работил с Рабио в ПСЖ, има предпочитание да го вземе на „ Гудисън Парк “, до момента в който наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола също се счита, че е обожател на французина.

Миналата седмица се появиха информации, че Ювентус може да предложи на Манчестър Юнатйед забавна замяна, като даде Рабио за сметка на Дони ван де Беек.

Друг полузащитник, който се чака да напусне торинци това лято, е някогашната звезда на Арсенал Аарън Рамзи.

Chelsea interested in Adrien Rabiot as Juventus plot massive summer overhaul
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР