Отборът на Брьондби продължава да е непреодолимо препятствие за Мидтиланд

...
Отборът на Брьондби продължава да е непреодолимо препятствие за Мидтиланд
Коментари Харесай

Брьондби посече Мидтиланд и за Купата на Дания

Отборът на Брьондби продължава да е непреодолимо затруднение за Мидтиланд през този сезон. " Жълто-сините " на три пъти победиха " Вълците " в Суперлигата и наподобява ще завоюват и борбата за купата сред двата отбора. Сега Брьондби изхвърли Мидтиланд и от шампионата за Купата на Дания.

Двата отбора се срещнаха на фаза 1/2-финал, а Брьондби се наложи с безапелационното 3:1. Българинът Божидар Краев не се появи в игра за гостите от Мидтиланд.

Срещата потегли неприятно за " Вълците " още през цялото време, като Брьондби поведе с гол на Вилчек в 1-ата минута. В 15-ата домакините удвоиха преднината си с попадение на Пуки.

В началото на втората част Мидтиланд върна вярата за поврат в мача с попадение на Уикхайм, само че в 65-ата минута още веднъж Вилчек докара нещата до крайното 3:1. Освен това гостите приключиха срещата в понижен състав, откакто Дал Хенде бе изпъден с втори жълт и червен картон в 76-ата минута.

Така Брьондби се класира на край в шампионата, където ще срещне Силкеборг, който на 1/2-финала победи с 1:0 Фредерика. Сблъсъкът за трофея ще бъде на 10 май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР