Отборът на Ботев Враца даде старт на зимната си подготовка

...
Отборът на Ботев Враца даде старт на зимната си подготовка
Коментари Харесай

Ботев Враца стартира подготовката с едно ново попълнение

Отборът на Ботев Враца даде старт на зимната си подготовка в днешния ден, като в първото занятие на отбора присъединяване взеха 26 футболисти.

Сред тях имаше и едно ново попълнение в лицето на Петко Ганев. 26-годишният централен защитник се завръща в отбора на врачани, откакто към този момент един път носи екипа им през 2020 година, а за последно бе част от състава на Монтана.

В днешното първо занятие, водено от старши треньора Даниел Моралес, се включиха и петима играчи от школата на Ботев Враца, а единствените отсъстващи бяха Даниел Генов и Красимир Тодоров, които имат здравословни проблеми.

Тренировката на тима бе изгледана онлайн и от кмета на Враца Калин Каменов, който пожела на футболистите повече победи през пролетния полусезон.

" Искам да ви пожелая да сте здрави, да се пазите от травми и по опция от доста картони. Броят на извоюваните мачове да е повече от броя на изгубените, а броят на точките да е повече от тези, които загубихме в последната минута. Надявам се да бъдете по-концентрирани през пролетния полусезон и да не забравяте, че мачът се играе до 95-ата, 96-ата, а от време на време и до 99-ата минута. Максимална централизация от вас и разпределяне на терена. Ботев Враца значи разпределяне до последно. Както написа на стадиона – С Ботевска воля, с Ботевски дух! Това, което отличава Ботев е борбеността. Надявам се благодарение на тези почитатели, които са тук, да го виждаме доста повече напролет. Сигурен съм сигурен, че триумфите няма да закъснеят, а това зависи от вас. Разчитам на треньорското управление да ви приготви оптимално и да ви нахъса толкоз доста, че да наваксаме изоставането и тази година да не се борим за оцеляване, а да се класираме в по-горната група. Не е невероятно, а зависи от вас. Пожелавам ви здраве, ползотворна работа и на пролет с повече победи ", съобщи Калин Каменов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР