Отборът на Ботев Пловдив спечели с 2:1 гостуването си на

...
Отборът на Ботев Пловдив спечели с 2:1 гостуването си на
Коментари Харесай

Ботев Пд надви Хебър за първи успех като гост през сезона

Отборът на Ботев Пловдив завоюва с 2:1 гостуването си на Хебър Пазарджик от 16-ия кръг на Първа лига, с което " жълто-черните " записаха първия си триумф надалеч от вкъщи през актуалната акция.

В воин за пловдивчани се трансформира капитанът Виктор Генев, който осъществя победния гол с глава 10 минути преди края на постоянното време.

Преди това пък Антоан Бароан бе дал преднина на " канарчетата " в 27-та минута с гол от дузпа, отсъдена за нарушаване против Мохамед Брахими.

Футболистите на Хебър обаче стигнаха до изравнителен гол скоро след началото на второто полувреме, а негов създател стана Глиб Бухал, който се разписа след заучено осъществяване на свободен удар.

Така се стигна до 80-та минута, когато Емануел Току центрира от ъглов удар, а Виктор Генев изпревари стража на " гробарите " Петър Дебърлиев, с цел да донесе с глава трите точки за тима на Ботев Пловдив.

С триумфа момчетата на Желко Копич събраха 16 точки на 10-та позиция в подреждането, до момента в който Хебър остава на 14-то място с 11 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР