Отборът на Ботев Пловдив се раздели с треньора на дублиращия

...
Отборът на Ботев Пловдив се раздели с треньора на дублиращия
Коментари Харесай

Официално: Ботев Пловдив се раздели с треньора на дубъла си

Отборът на Ботев Пловдив се раздели с треньора на дублиращия тим Стефан Стоянов. Двете страни прекратиха взаимоотношенията си по взаимно единодушие. Това решение беше ясно още в дните преди мача с Марица Пловдив от 38-ия кръг на Втора лига, само че през днешния ден клубът го официализира.

Стефан Стоянов започва работата си в „ жълто-черния “ клуб през 2010 година. Бил е отпред на наборите 1996 и 2001, като под негово управление са се развили голям брой юноши на „ канарчетата “. През годините реализира страхотни триумфи с набор 2001 от „ жълто-черната “ школа - две извоювани Купи на България, първо място на Републиканско състезание и първо място в Елитната юношеска група до 17 години.

В края на 2020 година за малко бе отпред на мъжкия тим на Ботев. От началото на сегашния сезон пое втория тим на „ жълто-черните “, като пловдивчани стартираха чудесно сезона, последва спад в представянето, само че в последна сметка резервираха мястото си във Втора лига.

„ ПФК Ботев Пловдив благодари на Стефан Стоянов за демонстрирания професионализъм и отдаденост към клуба през всичките години и му пожелава триумфи в бъдещите му професионални инициативи “, се споделя на страницата на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР