Отборът на Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в битката

...
Отборът на Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в битката
Коментари Харесай

Ботев и Берое преследват първи успех за годината в поредната Битка за Тракия

Отборът на Ботев (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в борбата за Тракия. Днешният дуел стартира в 14:45ч на Футболен комплекс " Ботев 1912 ".

Старши треньорът на Ботев Бруно Балтазар няма да може да разчита на Джеймс Ето‘о. Причината е, че халфът получи червен картон в срещата против ЦСКА-София.

Преди този кръг Ботев заема 10-то място във краткотрайното класиране на Първа лига с актив от 20 точки, а заралии са компактно зад " канарчетата " с равни точки, само че по-лоша голова разлика.

До този миг двата отбора са изиграли 110 мача между тях в най-високото равнище на българския футбол. В тях " канарчетата " имат позитивен баланс над Берое - 41 победи, 30 равенства и 39 загуби. Головата разлика е 172-146 в интерес на ботевистите.

И Ботев, и Берое търсят първи триумф за годината. В предходните мачове пловдивчани приключиха наедно 0:0 с Локомотив (София) и изгубиха от ЦСКА-София с 1:3. Берое пък загуби с 1:4 от ЦСКА-София, след което последва тъждество 1:1 с Черно море. 

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

БОТЕВ ПД (3-4-1-2): Ханкич; Пунчец, Супрайен, Генев; Минков, Мертенс, Точукво, Конате; Неделев; Емануел, Бароан
Старши треньор: Б. Балтазар

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; Енрике, Челич, Динков; Каскардо, Юсеин, Мечев, Гомес; Пенчев; К. Кръстев, Трубуле
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Ивайло Ненков
СТАДИОН: " Ботев 1912 ", Коматево
НАЧАЛО: 14:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР