Отборът на Ботев (Пловдив) не държи изцяло правата върху котдивоарската

...
Отборът на Ботев (Пловдив) не държи изцяло правата върху котдивоарската
Коментари Харесай

Чандъров държи 60% от правата на африканската перла на Ботев

Отборът на Ботев (Пловдив) не държи напълно правата върху котдивоарската си перла Яя Меледже, оповестява “Марица”. Те са поделени сред “канарчетата” и притежателя на Септември (София) Румен Чандъров. По непотвърдена информация разпределението е 60 на 40 в интерес на някогашния покровител на “жълто-черните”.

19-годишният отбранителен халф дебаркира на Коматево през лятото на 2016 година. В Ботев го докара персонално Чандъров от школата си ДИТ. Затова и поделянето на правата върху собствеността не е изненада. Интересното е, че първоначално почитателите на пловдивчани одобриха с съмнение и песимизъм младия котдивоарец, само че по-късно той се трансформира в главен състезател в селекцията на Николай Киров. Той има настоящ контракт с носителите на Купата на България до идващото лято.

“Наистина правата върху Меледже са поделени. Няма потребност да се контретизира съотношението в проценти. Въпреки скептицизма първоначално, виждате в този момент по какъв начин се показва с екипа на Ботев и какъв брой първокласен тим съумя да сглоби Николай Киров. Дори към него имаше предложения за по 200 -300 000 евро, само че ги отклонихме. Меледже е още прекомерно млад и би трябвало да понатрупа още опит и да помогне на тима. Ето в този момент да вземем за пример търсим първокласен отбранителен халф
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР