Отборът на Ботев (Пловдив) насочи погледи към предстоящото си домакинство

...
Отборът на Ботев (Пловдив) насочи погледи към предстоящото си домакинство
Коментари Харесай

Ботев започна подготовка за мача с Пирин

Отборът на Ботев (Пловдив) насочи погледи към идното си домакинство от Първа Лига в събота против отбора на Пирин (Благоевград). Двубоят е на 25.11 от 15:00ч. на стадион „ Христо Ботев “.
Прочетете още
„ Канарчетата “ се събраха за подготовка в понеделник, откакто получиха 1 ден след контролната среща с Марица на клубната база.

Играчите на Душан Керкез бяха разграничени на 2 групи – във фитнеса и на терен. По стратегия те ще упражняват двуразово във вторник и по един път дневно до деня на мача с „ орлетата “.

Мохамед Брахими пък продължава да се готви по самостоятелна стратегия и да бъде наблюдаван от треньорския щаб на „ жълто-черните “. Той демонстрира положителни резултати в тестванията и се усеща все по-уверен към своето завръщане на терена.

Извън главната група са играчите с националните тимове – Атанас Чернев (България U21), Хидайет Ханкич (Босна и Херцеговина), Йонас Тамм (Естония), Фаустас Степонавичюс (Литва) и Антоан Конте (Гвинея). Те се чака да се причислят към лагера на тима по-късно през седмицата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР