Отборът на Бордо е много близо до класиране за плейофа

...
Отборът на Бордо е много близо до класиране за плейофа
Коментари Харесай

Бордо е близо до плейофа в Лига Европа след обрат в Украйна

Отборът на Бордо е доста покрай класиране за плейофа в Лига Европа, откакто реализира огромна победа с 3:1 като посетител на украинския Иличивец (Мариупол). Френският отбор се наложи да прави поврат, само че към този момент може да гледа много по-спокойно към реванша на собствен терен.

Иличивец взе ранна преднина в мача с гол на Мишньов в 7-ата минута. Тогава при едно центриране топката не бе изчистена добре и Мишньов от воле я прати във вратата за 1:0.

Бордо обаче направи бърз поврат в средата на първата част с две попадения на Гаетан Лаборд. Първо в 33-ата минута нападателят получи страховит извеждащ пас от Франсоа Камано и с едно допиране насочи кълбото в мрежата за 1:1. След това в 37-ата минута топката бе върната към вратаря на Иличивец, който се засуети и не съумя да я обработи добре, а Лаборд бе задоволително предвидлив, с цел да притича и да вкара от близко за 1:2.

В 49-ата минута домакините още веднъж сгрешиха при изнасянето на топката, жирондинци лишиха и проведоха бърза контраофанзива, Орелиен Чуамени получи прекрасен пас с пета и с акуратен удар в близкия ъгъл оформи крайното 1:3.

Така Бордо има повече от добра турнирна преднина и е малко евентуално да допусне поврат на собствен терен, където украинците ще би трябвало да вкарат три " чисти " гола, с цел да продължат напред.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР