Отборът на Болоня удари с 3:0 Сампдория и направи крачка

...
Отборът на Болоня удари с 3:0 Сампдория и направи крачка
Коментари Харесай

Болоня взе глътка живителна течност срещу Сампдория

Отборът на Болоня удари с 3:0 Сампдория и направи крачка към спасението. Лоренцо Тонели откри резултата с автогол, Ерик Пулгар повиши за домакините, а крилото Рикардо Орсолини направи 3:0 към края. Футболистите на Синиша Михайлович се намират в напредък, като това е техен втори триумф в последните три кръга.

Първата голова опция в срещата се откри в 12-ата минута пред реализатора на " моряците " Фабио Куалярела, който обаче нямаше късмет да се разпише в днешния ден. В 25-ата минута Рикардо Орсолини пропиля положения за Болоня, неуспявайки да откри мрежата от метър и половина. Малко по-късно попадение на Блерим Джемали бе анулирано след намесата на ВАР. В 40-ата минута Орсолини още веднъж се размина с откриването на резултата, а в отговор на " Ил Дория " пристигна неакуратен шут на Куалярела.

В 54-ата минута трибуните на " Ренато Дал'Ара " избухнаха в овации, откакто бранителят Лоренцо Тонели прати топката с коляно в личната си врата. В 69-ата минута Пулгат матира стража на гостите Емил Аудеро за 2:0, а Орсолини постави точка на мача в 83-ата. Болоня продължава борбата в дъното. Пред " рособлу " има семейства на Емполи, Парма и Наполи, както и гостувания на Милан и Лацио.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 33 кръг, събота 20 април  Болоня 3:0краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР