Отборът на Болоня осъществи бърз обрат и така записа домакинска

...
Отборът на Болоня осъществи бърз обрат и така записа домакинска
Коментари Харесай

Болоня укроти “биковете” с бърз обрат

Отборът на Болоня реализира бърз поврат и по този начин записа домакинска победа с 2:1 над Торино в ранния дуел от неделната стратегия на 13-ия кръг в Серия " А ". Това е четвърти следващ триумф за “рособлу ” във всички шампионати, а серията на “биковете ” от три извоювани мача завърши.

Домакините започнаха мача по-добре, само че все пак “граната ” бях тези, които поведоха в резултата в 26-ата минута. Тогава Саша Лукич осъществя дузпа, свирена за нарушаване на Джон Лукуми против Алексей Миранчук. Последва дълго мъртвило в мача, с цел да се стигне до 64-тата минута, когато Болоня възвърне равенството. Тогава Емануел Винято центрира отлично към Рикардо Орсолини, който се разписа с воле. В 73-тата минута Роберто Сориано с глава отклони центриране на Харалампос Ликоянис, а Стефан Пош също вкара с воле за първия си гол в италианския хайлайф, донесъл цялостния поврат в мача. Гостите претендираха за фал н Орсолини в ранния стадий на офанзивата, само че ВАР реши попадението да остане. В последните секунди на срещата точно Орсолини направи пропуск от няколко метра пред вратата, само че по този начин или другояче неговият отбор се поздрави със своя триумф номер 900 в Серия " А ", ставайки деветият с това достижение.

Така Болоня се изкачи на 11-ата позиция в класирането с актив от 16 точки, “залепяйки се ” за 10-ия Торино, който остана със 17 извоювани пункта.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР