Отборът на Берое записа трудна победа със 73:71 над Левски

...
Отборът на Берое записа трудна победа със 73:71 над Левски
Коментари Харесай

Берое постигна драматична победа над Левски 2014 в София


Отборът на Берое записа сложна победа със 73:71 над Левски 2014 в мач от 4-ия кръг на Националната баскетболна лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двата тима изиграха доста оспорван дуел в столичната зала „ Универсиада “, като беройци стигнаха до триумфа след поврат през второто полувреме. Това бе и трета победа за играчите на Любомир Минчев от началото на акцията.

Играчите на Константин Папазов започнаха по-добре срещата и в края на първата част водеха с 25:22. През втората четвърт Берое съумя да понижи разликата и за малко да поведе в резултата. Впоследствие страхотната игра на Никола Маравич още веднъж изведе „ сините “ напред в резултата и те се отдръпнаха на почивката с преднина от 3 точки – 42:39.

След почивката и двата тима позволиха доста брак в играта си, само че в последна сметка играчите на Любомир Минчев завоюваха третата четвърт с 15-14 точки.

В последните 10 минути отборът от Стара Загора усъвършенства доста играта си, изключително в отбрана, и бързо съумя да стопи пасива си. В заключителните минути беройци стигнаха до цялостен поврат в мача и в последна сметка съумяха да завоюват със 73-71.

Най-резултатен за спечелилите бе Александър Янев с 22 точки, а дабъл дабъл от 14 точки и 12 битки добави Алекс Дейвис. За домакините от Левски с 20 точки приключи Станимир Маринов, а 19 точки и 13 битки добави Никола Маравич. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР