Отборът на Берое Стара Загора организира специална инициатива, с която

...
Отборът на Берое Стара Загора организира специална инициатива, с която
Коментари Харесай

ПФК Берое със специална изненада за своите фенове по повод 36-годишнина от шампионската титла

Отборът на Берое Стара Загора провежда специфична самодейност, с която да бъде маркирана уместно 36-годишнина от спечелването на шампионската купа на България.

През сезон 1986/87 старозагорци побеждават за първи и до момента единствен път в историята си в българското състезание, а героите от оня тим ще бъдат още веднъж на стадиона тази събота (15 април) за семейството против Славия от 14.00 часа в среща от Първа лига.

На почивката пък именитите фигури на заралии ще излязат пред публиката и алегорично още веднъж ще вдигнат шампионската купа под аплодисментите на беройските почитатели.

В чест на триумфа пък актуалните играчи на Берое ще излязат за дуела си против Славия със специфични екипи, които са имитация на шампионските от сезон 1986/87, като от управлението на старозагорци дават обещание и още доста изненади за последователите.

Ето и какво се споделя в част от известието на ПФК Берое:

" ПФК Берое приготви още една изненада в тази самодейност за своите последователи. За мача против Славия играчите ще излязат със специфични фланелки, които са имитация на шампионските! Във вторник (18 април) тези фленелки ще бъдат пуснати в продажба само в Официалния клубен почитател магазин! Лимитираната серия от 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и в размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лева
В продажба НЯМА да бъдат пускани спомагателни бройки от тези фланелки!

Специална фланелка обаче може да бъде извоювана от всеки, който се включи в третата ни изненада от самодейността " Да посрещнем първенците в Храма "

ПФК Берое провежда лотария, в която може да спечелите имитация на фланелката от 1986 година с номер 6 и подпис от капитана на шампионския тим Теньо Минчев!

Всеки, който закупи от специфичните билети ще взе участие в тегленето на огромната премия. Талонът за присъединяване е на цена 5 лева и няма ограничаване в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на дуела със Славия. Продажбата на талони за присъединяване завършва в 14 ч. на 15 април! "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР