Отборът на Берое приема Левски в последен мач за двата

...
Отборът на Берое приема Левски в последен мач за двата
Коментари Харесай

Берое и Левски приключват годината с дерби помежду си

Отборът на Берое приема Левски в финален мач за двата отбора за годината. Дербито сред „ зелени” и „ сини” е през днешния ден от 16:30 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Гостите от София ще се опитат да продължат с положителната си серия, като нямат позволен гол в последните си четири дуела, при две равенства и две победи. Старозагорци изостават на точка от столичния гранд в класирането, а при възможен триумф през днешния ден, Берое ще измести столичани в таблицата.

Въпреки че след идването на Станимир Стоилов на „ Герена” Левски стартира да демонстрира по-постоянни игри, то „ сините” към момента нямат победа като посетител от началото на сезона.

От своя страна Берое продължава с неуверените игри, а в последните дни се прокрадна и напрежение сред управлението на клуба и почитателите.

Двубоят в Стара Загора може да се окаже и исторически. Мачът може да бъде финален в кариерата на голмайстор номер 1 в елита на родния футбол – Мартин Камбуров. Нападателят, който се чака да води офанзивата на Берое против Левски, към момента не е оповестил дали стопира с футбола или ще остане в отбора на старозагорци и напролет.

Вероятни сформира:

Берое: Ганев, Сако, А. Цветков, Хаджиев, Фуртадо, Перейра, Даскалов, Василев, Камара, Камбуров, Лебон

Левски: Михайлов; Галчев, Зайков, Кордоба, Горанов; Михайлович, Р. Цонев, Марин Петков, Костадинов, Димитров, Билал Бари
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР