Отборът на Байерн Мюнхен записа 10-та си поредна победа във

...
Отборът на Байерн Мюнхен записа 10-та си поредна победа във
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен мина и през Шалке за 10-та поредна победа във всички турнири

Отборът на Байерн Мюнхен записа 10-та си поредна победа във всички шампионати, откакто надигра с 2:0 като посетител отбора на Шалке 04 в среща от 15-ия кръг на Бундеслигата.

По този метод " баварците " отвориха разлика от шест точки на върха в подреждането пред втория Република България Лайпциг преди паузата поради Световното състезание в Катар. " Кралскосините " пък остават на последната позиция със единствено 9 точки.

На стадиона в Гелзенкирхен гостите предстоящо преобладаваха, само че трябваше да чакат съвсем до края на първата част, с цел да открият резултата. В 38-та минута Серж Гнабри получи подаване с пета от Джамал Мусила и с удар ниско по тревата матира стража на Шалке за 1:0.

В 52-та минута Мусиала още веднъж влезе в ролята на помощник, комбинирайки с Ерик Максим Чупо-Мотинг, който беше прецизен за 2:0, реализирайки 11-то си попадение от началото на сезона.

До края на срещата " баварците " можеха да стигнат и до по-изразителна победа, само че вратарят на Шалке Александер Шволов избави рисков изстрел на Мусиала.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР