Отборът на Байерн Мюнхен постигна победа с 3:0 при визитата

...
Отборът на Байерн Мюнхен постигна победа с 3:0 при визитата
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен окончателно сложи край на мъките на Барселона в Шампионската лига

Отборът на Байерн Мюнхен реализира победа с 3:0 при визитата си на Барселона в мач предпоследния пети кръг от група С на Шампионската лига.

„ Баварците “ откриха резултата на стадион „ Ноу Камп “ в десетата минута, когато Серж Гнабри с дълъг извеждащ пас с външен фалц изведе Садио Мане зад тила на защитата на каталунците, нападателят на Байерн се озова очи в очи със стража Марк-Андре тер Стеген и с удар около вратаря на Барсе откри резултата.

Германският първенец удвои преднината си след тъкмо половин час игра. След скоростна контраофанзива „ баварците “ се озоваха трима против двама, Гнабри изведе Ерик Максим Чупо-Мотинг фронтално против вратаря на домакините и нападателят на Байерн се разписа с удар по земя сред краката на Тер Стеген.

Крайният резултат оформи Бенжамен Павар с попадение в петата минута от добавеното време на срещата.

В класирането Байерн Мюхнен е водач с цялостен актив от 15 точки. Барселона заема третото място, без късмет за първите две места в групата и през пролетта ще играе за втора поредна година в елиминациите на Лига Европа. Втори е Интер с 10 точки, до момента в който на дъното е Виктория Пилзен без точков актив.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР