Отборът на Байерн (Мюнхен) няма намерение да натиска спирачките в

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) няма намерение да натиска спирачките в
Коментари Харесай

Лучич и Болдуин превзеха Белград и донесоха победа №17 на Байерн

Отборът на Байерн (Мюнхен) няма желание да натиска спирачките в Евролигата. Преобразеният от старши треньора Андреа Тринкиери отбор записа 17-ата си победа в най-комерсиалния клубен шампионат, откакто обърна Цървена звезда в Белград със в мач от 27-ия кръг на шампионата на богатите.

FINAL SCORE | 76-78 |

Another character win. Big one.
— FC Bayern Basketball (@FCBBTogether)
Баварците изоставаха в резултата с 10 точки в третата част, само че водачите на отбора Уейд Болдуин и Владимир Лучич изригнаха в края, с цел да донесат триумфа на германците.

38´ | 68-70 |

Hello Mr. Clutch.

LIVE on
— FC Bayern Basketball (@FCBBTogether)
Байерн заема четвъртото място в класирането с баланс от 17 победи и 10 загуби. Цървена звезда продължава с неуверените си изяви в елита на европейския баскетбол и остава на предпоследната позиция със 7 триумфа и цели 20 провали.

Уейд Болдуин наниза 27 точки, 11 от които в последната четвърт, за триумфа на гостите от Мюнхен, а Джейлън Рейнълдс остави 13 точки. Владимир Лучич липсваше на паркета през първите 30 минути от дуела, само че в основните моменти означи редица основни стрелби, с цел да приключи вечерта с 10 точки.

Джордан Лойд нямаше прекъсване от другата страна и завърши с 26 точки и 6 битки. Кори Уолдън добави 15 точки, а Огниен Добрич се разписа с 13 точки и 6 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР