Отборът на Байерн (Мюнхен) не желае да плати исканите 20

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) не желае да плати исканите 20
Коментари Харесай

Байерн иска по-ниска цена от Интер за Перишич

Отборът на Байерн (Мюнхен) не желае да заплати желаните 20 милиона евро от Интер за правата на крилото Иван Перишич. Хърватският национал все още играе чартърен в клуба на баварците от този на италианския гранд.

Според Gazzetta dello Sport първенецът на Германия е решил, че не желае да задейства тази уговорка в контракта на нападателя и желае да се контракти за по-ниска цена на футболиста. В Байерн считат, че сумата, за която са се разбрали предишното лято с Интер, е прекомерно висока за крилото и макар че желаят да го задържат, те не са подготвени да извадят толкоз пари за Перишич.

 Перишич може да остане чартърен в Байерн

Самият състезател пък има 88 мача с националната фланелка на Хърватия и бе част от тима, който стигна до финалите на Световното състезание преди 2 години. За първенеца на Бундеслигата футболистът е изиграл 15 мача, като на сметката си има 4 гола и 5 асистенции. Той претърпя травма, от която съумя да се възвърне през интервала на пандемията от ковид и е подготвен да се завърне в игра тази неделя против тима на Унион (Берлин).
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР