Отборът на Байер Леверкузен потегли убедително при рестарта на германската

...
Отборът на Байер Леверкузен потегли убедително при рестарта на германската
Коментари Харесай

Леверкузен тръгнаха ударно при рестарта след шоу на Хаверц

Отборът на Байер Леверкузен потегли безапелационно при рестарта на немската Бундеслига, откакто в последна среща от кръга надигра изрично като посетител Вердер Бремен с 4:1.

Пред празните трибуни на „ Везерщадион “ „ аспирините “ изиграха отличен дуел, в който не оставиха шансове на своя противник. Резултатът беше открит от младия гений на Байер Кай Хаверц в 28-та минута. Малко по-късно „ бременските музиканти “ стигнаха до изравнителен гол дело на Теодор Гебре Селасие, само че още веднъж Хаверц бе прецизен за 2:1.

През втората част възпитаниците на Петер Бош вкараха нови две попадения във вратата на Иржи Павленка. Мичел Вайзер в 61-та и Керем Демирбай в 75-та оформиха крайния резултат в срещата. Така Леверкузен продължава да бъде в борбата за Зона Шампионска лига, като е на точка от четвъртия Република България Лайпциг и на две от третия Борусия Мьонхенгладбах.

Вердер пък остава в зоната на изпадащите, на девет точки от намиращия се над чертата Майнц 05 и с мач по-малко от тях. В идващия кръг Вердер гостува на Фрайбург, до момента в който Леверкузен гостува на Гладбах. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР