Отборът на Байер (Леверкузен) надви с 2:1 последния в класирането

...
Отборът на Байер (Леверкузен) надви с 2:1 последния в класирането
Коментари Харесай

Байер направи обрат срещу опитомените козли

Отборът на Байер (Леверкузен) надделя с 2:1 последния в класирането Кьолн в среща от десетия кръг на Бундеслигата. Леон Бейли (54) и Свен Бендер (73) се разписаха за “аспирините”. Преди това Серу Гираси (23) беше дал лъч вяра на гостите, които остават с едвам две точки от 10 мача.

Домакините започнаха прибързано и акциите им не бяха задоволително идейни. Гостите се възползваха и неналичието на темп и вкараха като че ли от нищото в 23-ата минута. След осъществяване на тъч Серу Гираси овладя с крайник с тил към вратата на пет метра от голлинията. Нападателят се завъртя, а слабият му удар беше задоволителен, с цел да накаже Бернд Лено - 0:1. Домакините реагираха с голова обстановка в 32-ата минута. Кай Хавертц получи топката на 10 метра от голлинията фронтално против вратаря, само че шутира неопределено. В 45-ата “козлите” можеха да нанесат втори удар, само че след превъзходен шут от въздуха на Зимон Цолер топката профуча около гредата.

В 54-ата “аспирините” стигнаха до равнене. Кевин Фоланд хитро изведе Леон Бейли, който се измъкна от засадата, преодоля вратаря с повеждането на топката и насочи за 1:1. В 73-ата Байер осъществя втори гол. След осъществяване на корнер съдията не видя нарушаване в офанзива, топката стигна до Жонатан Та, който игра с глава и откри Свен Бендер, който означи със завъртане от към седем метра - 2:1. В 85-ата Леверкузен вкара и трети гол на контраофанзива. Кевин Фоланд приключи акцията с удар от точката на дузпата след пас отляво. Видеоповторението обаче анулира гола и по този начин срещата приключи 2:1.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 10 кръг, събота 28 октомври  Байер (Леверкузен) 2:1краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР