Отборът на Барселона знае, че ще бъде много трудно, но

...
Отборът на Барселона знае, че ще бъде много трудно, но
Коментари Харесай

Барселона ще получи сериозна финансова подкрепа в битката за Халанд

Отборът на Барселона знае, че ще бъде доста мъчно, само че не и невероятно, да подпише със звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд следващата година. Норвежкият нападател, който ще коства в региона на 75 милиона евро през идващия летен трансферен прозорец, когато става дейна откупната уговорка в контракта му, е един от главните цели на управлението на „ каталунците “, когато става въпрос за нови попълнения.

На „ Камп Ноу “ виждат Халанд главния състезател, върху който да се гради бъдещето на клуба.

Финансовото състояние на каталунския клуб обаче усложнява съществено привличането му, макар че има искрица вяра. Местното издание „ Sport “ оповестява, че Барселона има няколко оферти от капиталови фондове, които да подкрепят сходен трансфер, защото считат интервенцията за жизненоважна за клуба.

Лимитът на заплатите в отбора ще бъде главната спънка за привличането на Халанд, който се чака да желае съществено заплащане.

Барселона обаче има някои преимущества пред съперниците от Реал Мадрид и ПСЖ, които също наблюдават нападателя. Президентът на Барса Жоан Лапорта има отлични връзки с сътрудника на Халанд Мино Райола като двамата към този момент имаха среща по отношение на възможен трансфер на норвежеца.

В Барселона Халанд щеше да бъде в центъра на плана, до момента в който в Реал Мадрид и ПСЖ той би споделял съблекалня с някои от най-хубавите играчи в света, което би му дало по-малка роля в тези клубове.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР